Friday, July 27, 2012

Mintak tolong..!!!!

Assalamualaikum...



kawan blogger, mala nk mintk tolong bg pendapat camne nk ubah blog mala yg dah usang nie.. sbb nak dekat 2 tahun dalam dunia blog nie.. so nk tukar la sikit blog nie sb rasa macam dah berat jia blog nie. dengan banyak benda2 xpatot ada.. 
korang bley bg link  blogger2 lain  tak? yang ok2..
kiranya idea la camne nk menambah baek blog nie.. supaya xla serabut dan berat.. sebab blog mala skang nie berat yg tramat.. hehe sbab dah lama xkemas.. :)

tolong ye.. (^_^)

2 lovers:

Nurlyla said...

takpelah, perlahan2 renovate balik blog ni.. buang yang tak perlu sangat.. macam histat tu, boleh tengok dalam stats yang disediakana dalam dashboard.. erm, tengok2 lah tutorial ringankan blog.. or pakai javascript lazy load tu..

Aishah Jahirah said...

tukar background, header, tu je la yg selalu akak buat...nak lebih2 kena tunggu kerajinan tu datang...;p
slmt make up blog...