Friday, August 20, 2010

~A.K.U.D.I.A.&.P.O.L.C.A.D.O.T.S.H.A.W.L.S.CONTEST!!!!!~


Assalammualaikum....
smakin galak lak kn aku mnyertai contest nie.. hehehhe.. ok kali nie contest yg aku join memang ada kena mgena ngn khidupan aku k... *ishk poyo lak kn.. huhuhu.... ok x d'nafikan skang aku memang giler shwals... aku nie kira ade kena mengena ngn YuNa la kiranya aku nie YUnA punya adek angkt merangkp ank jiran yg ade bau2 bacang ngn makcik aku punya anak angkat.. hah kowang paham x??? hahahha.. abaikn sudah.. lalalalalaa...
ok2 bg sape yg berminat nk join contest nie meh clik kat 'cik PuPeL' nie k.. sgala syarat nak join contest nie sume ade k... 

antara syarat nk masuk contest nie kena pilih kategori.. so aku pilih kategori aku & polca dot ye.. xde org laen pon.. huhuhuuhu
nie gambar yg aku pertaruhkn taw... 


shawl nie la satu2nya shawl polca dot yg aku ade.. siyus... heheheh.. time nk pakai shawls nie pkr bnyk kali gak la sbb sesuai ke ngn muka aku yg ala2 tembam nie kn.. hah terpoyo sudh kn... pas2 dengn yakinnya aku pg la ke bilik2 rakan aku ntok mintk pendpt dowang so pas dh menjelajah satu hostel aku pon ngn bangganya memakai shawl polca dot nie tnpa segan silunya.. hahahha.... memang xd'nafikan ar shawl nie memang mudah n senang nk pakai.. xgosok pon xpe sbb memang dh nmpk mcm corak dh.. xcaye cuba buat... hehehhe.. :p

salah satu sbb nape aku syg shawl nie adlh kerana shawl nie sesuai sgt nk padan ngn mane2 baju.. ade 4 warna kowt... hah sesuka aty aku jia nk pilih baju warna ape kn bile nk pkai shawl nie.... memang tip top la shawl nie.. polca dot shawls syg u lebih la.. heheehe...

kengkawan yg aku tag adalah:

5 lovers:

Siapa Lin?? said...

good luck

PuPeL said...

hye.tengs joint.gud luck 4 u

Cik Yana said...

belogwalking n gud luck for polka dot shawl contest :)

♥ kisah aku, kau dan kancil ♥ said...

thanks... mintak2 la menang.. huuhuhu....

iCaLoVeZiE said...

Good luck untuk polka dot shawl contest! :D