Saturday, January 5, 2013

Kerja hujung minggu..?? best ke???

Assalamualaikum..

Salam sabtu semua... hari minggu nie best dapat bercuti kan.. tapi mala xdapat bercuti sebab banyak tugasan yang perlu disiapkan.. best tengok orang laen dapat bercuti.. pg berkelah.. tapi mala xdapt.. huhuhu.. mala bukan xnk cuti tapi mala kena keja.. sebab mala buat gaji orang jadi nk xnk kena datang kerja hujung minggu.. kang xpasal2 mala xbuat gaji orang kesian plak orang tu xdapat gaji.. huuhuhuuh.... 

orang kata kerja hujung minggu nie best sebab dapat on9.. pada mala sama jia kerja hujung minggu dengan hari biasa sebab kerja kena buat jugak.. hehhe on9 tu salah satu daripada benefitnya.. huhuhu.. mala suka gak kerja hari minggu sebab boleh bukak radio kuat2.. yela kt ofis mala nie ada 2 or 3 orang jia yg rajin datang ofis sabtu ahad.. mala la antara orang yg paling rajin datang ofis time cuti.. wah puji diri sendiri.. poyo kan.. heheh... mala nie pelik sikit sebab mala suka buat kerja time orang xde.. kalo orang ada macam malas jia nk buat.. tkot orang kata mala nie buat2 rajin.. heheh.. padahal memang rajin.. hahahah.. (^_^)\/

lagi satu orang pon ckp kerja hujung minggu nie best sebab dapat duet lebih kan.. means OT kita tu banyak la.. nnty claim banyak2 dapat beli cekedis.. heheh.... sedapnya cekedis... *cekedis 2 gula2 campur keropok.. kiranya makanan ringgan.. tapi cekedis 2 mala sendiri yg bg nama.. kalo orang laen xtaw la apa maksud cekedis 2.. heheh...

jadi apa lagi jom2 kerja di hujung minggu.. anda boleh berpakaian bebas dan boleh on9 24 jam.. ehehhe.. (^_^)


saya hari ini... owh sabtu... (^^,)


4 lovers:

Ejawantah Wisata said...

Ujung minnggu lebih sedap cuti, dan menikmati dengan keluarga.

Sukses selalu
Salam Wisata

normala_ali said...

@Ejawantah Wisata
heheh taw xpe.. tp kerja punya pasal.. huhuhu.. kena la keje..

hafiz hafizol said...

hari minggu outing tgk wayang, window shopping pun best.. ha3... itupun kalu duit berkepuk2 laa..

Elya Roza said...

rajinn kerja waktu weekend!
best lagi klo buat business pada waktu weekend :)