Saturday, March 16, 2013

luaran cantik tapi.... (T_T)

Assalamualaikum..


huwah sedih betul la.. kenapa.. kenapa.. kenapa... luaran nampak cantik tapi bila rasa... huwah.. xsedap...!!!! korang jangan pelik taw.. ok macam nie tadi pegi wedding member pastu dapat muffin... bila tengok banyaknya souvenir yang dorang bagi, mala jadi excited la nak tengok.. masuk dalam kete, cepat2 selongkar beg kertas orang tu bagi.. macam2 ada.. ada coklat, ada keropok, ada gula and benda yang wajib ada mestila telur rebus.. heheh.. ada satu muffin yang menarik menarik perhatian mala... 
dengan pantas bukak terus nak makan..tapi.. tapi.. tapi... muffin tu xsesedap seperti yang disangka.. luaran nampak cantek dengan warna warni yang  agak mengiurkan. tetapi apakan daya bila makan rasa span... xsedap.. terkeluar balik muffin tu.. kesian orang yg beli muffin tu.. dahla bg muffin utk orang datang kenduri.. tapi si pembuat muffin tu mesti pentingkan keuntungan dari kesedapan orang yang memakan muffin tu.. huwah geram betul....!!!

kalau mala taw sape owner tu mesti mala dah buat buat aduan dan mintak tuntutan ganti rugi.. sebab memang xrasa apa pon muffin tu.. mala rasa dye letak gula dengan tepung jia.. memang untung banyak la kan.. kenapa ada manusia yang pentingkan duet.. huwah.. seday tengok dunia zaman skang.. kan jual makanan xbaek menipu.. mesti dye kurang kan ramuan tu supaya dapat buat muffin tu banyak2 kan.. huh geram..

nie mala tunjuk gambar muffin tu..


*apa yg pendapat korang bila tengok muffin nie..?? sedap ke??? 

2 lovers:

Azielah Rahim said...

nmpak sedap

normala_ali said...

huhuh nampak sedap tp bila rasa menangis terus. huhuhu