Wednesday, March 20, 2013

Segmen Jom Pilih Hadiah

Assalamualaikum


jom sape nk join.. hadiah memang best.. siap boleh pilih lagi taw.. suka x? hehe mala suka sebab dalam masa yg sama dapat ramaikan kenalan.. apalagi mari2 join.. nak join korang klik jia banner tu laju2 k.. (^_^)
syarat nk join xde la susah sangat.. nk tengok syarat klik SINI...

hah nie antara hadiah yg mala nk... free kan sape nk bagi.. ;p



hah tu dua hadiah yg mala pilih.. insyallah ada rezeki dapat la sebab pemilihan pemenang adalah berdasarkan random.. heheh.. jom join..!!! (^_^)

*tarikh tutup 30/3/2013



7 lovers:

me in LDR said...

saya tak minat sangat join2 contest ni. hehe..=p

Cikgu Norazimah said...

Dari segmen yang sama..sudah follow

http://cekgunorazimah.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

CynthiaShin 欣倪♥ said...

From the same segmen :D visti mine too <3

http://theonlydaughteroflee.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

eCha said...

singgah dari segmen sama....
jom join nie pulak..

http://belogsaye-echa.blogspot.com/2013/03/1st-giveaway-by-linas-journey.html

AyuInsYiraH said...

salam.. ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye..

http://www.ayuinsyirah.my/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

Anisa Anuar said...

datang dari segmen yg sama.. dlm group yg sama