Monday, June 3, 2013

idea semakin hilang nk update blog.. :p

Assalamualaikum...


Kenapa..kenapa.. kenapa... dah xraji nk update blog macam dulu.. huwah.. syaiton apa yg hinggap kat kepala mala ni.. hehehhe.. bukan apa semenjak dua menjak ni boleh kira berapa kali jia mala bukak blog.. bukan pastu tutup.. niat nk update tu memang jangan harap la kn.. hikhik.. maybe sibuk uruskan kehidupan.. dengan kerja lagi.. oh penat betul.. kerani jia pon tp buat kerja standart pegawai.. nah amek ko.. biasala keje kerajaan.. kerani buat keje pegawai.. pegawai buat apa...?? sendiri pikirla.. hikhik...

ok2 lepas nie nk update pic wedding member.. huwah ramai dah kawen.. mala bila lagi...??? alamak ada ke prince charming nk kt mala.. hahahah.. termuntah2 dengar.. heheh... ok tunggu next entry.. (^_^)

2 lovers:

areyou said...

biasa ar 2...adat kuli..huhuhu

Fatin Farhana said...

alaaaaa. jangan lah hilang idea. nanti hana hilang kawan nak berblogging. tadi hana baru tgk balik first entry hana, awak orang pertama yang comment kat blog hana. hehehe :)