Thursday, September 8, 2011

GIVEAWAY...saya suka DOMO lah!

Assalamualaikum..


wah rasanya dah lama xjoin GA nie.. sbb bz kan puasa pastu raya.. padahal bukan bz ape pon.. cuma xde masa nk update blog.. hah kali nie abg eqbalzack kita nie ade buat satu GA DOMO KUN... wah aku nie memang pantang tgk orang buat GA pasal DOMO KUN nie.. yela aku suka tgk muka DOMO nie sbb dye cute.. heheheh.. DOMO KUN nie muka garang sbb gigi dye tajam tapi still ramai orang suka kat DOMO nie.. sebab dye petak 2 yg nampak super duper cute.. :P

tapi tengok banyak gak hadiah EZ nie nk bg.. heheh 4 hadiah kowt.. kalo ade rezeki insyallah aku dapat la hadiah DOMO KUN... wah nak2.. mintak1a bertuah.. amin.. 
(^_^)

P/s : nk join klik banner atas tu laju2.. :)

6 lovers:

Aida Azryn said...

gudluck! ;)

eqbalzack said...

salam,
terima kasih join GA abg ni normala. abg eq dah linkkan kat blog.tq sgt2!

Mya said...

gudlukkkk =D

MARJAN IBRAHIM said...

Hai...dari dar segment yg sama..."GIVEAWAY...saya suka DOMO lah!"..jom sama2 follow... selamat berkenalan....
Happy blogging !!!
gudluck!!!

http://nurulhidayatulmarjan.blogspot.com/2011/09/giveawaysaya-suka-domo-lah.html

Saiazuan said...

domo! :D

Awangku Johan said...

salam ziarah dan salam perkenalan.. saya join Blog awak yer..