Tuesday, September 20, 2011

jom maen game 'The Sims Social on Facebook'

Assalamualaikum..


korang mesti pelikkan asal tetiba ckp pasal game plak nie.. heheh.. sebabnya aku xde keje nak buat so terpaksala maen game.. heheh terpaksa taw.. :p

bukan ape tapi aku banyak kali beli cd game 'sims' untuk maen kat lappy aku tapi xboleh nak install. geram jia.. banyak kali plak tu aku beli sumenya xley nak install xtaw la cd tu crack ke or lappy aku yang xley nak install. bile aku tengok ade game sims kat fb aku ape lagi join la maen skali.. game nie best taw.. aku xtaw nape tapi aku memang suka nk maen game nie.. maybe dye macam real kowt. aku pon baru jia join game nie.. mula2 xpaham gak maen game nie tp lama2 ok la.. eh baru 3 hari la aku men game nie.. kiranya x hebat lagi la.. heheh

korang nak tengok ape yg best nya game nie. jom layan pic2  kat bawah..







hah amacam seronok tak?? tapi kadang2 pening gak maen game nie.. sebab dye punya 'energy' akan abes setiap kali kita buat kerja.. tapi aku rasa ok la game nie.. best.. ehehhe

p/s : nie game yang aku slalu maen kalo korang ape plak?? :)

6 lovers:

diana said...

kenapa la akak tak pandai main game2 gini...sedih!:(

Kathy Tuah said...

x tau lak dh ada the sims dah kat fb..

normala_ali said...

@dianaakk senang jia main dye.. mula2 jia xphm.. ehheeh.. :)

normala_ali said...

@Kathy Tuah heheh 2la saya pon baru taw.. :)

Mya said...

jrg men game kt fesbuk ni. sb sekali dah main, mg addicted gila sampai nk buat keje lain pun xdpt huhu

Si MaTa BulAT said...

masih terkial2 lg nak main game ni... :(