Tuesday, September 13, 2011

Akhirnya kau pergi jua.... (T_T)

Assalamualaikum...

pic by google

Korang rasa sape yang akhirnya pergi jua nie??? sebenarnya entry kali nie sedih yang teramat sangat.. rasanya aku ptot post entry nie 3 minggu yang lepas tapi sebabkan kesedihan ini xdapat dibendung lagi xpela aku akan share dengan korang.. sebenarnya aku bukan seday sebab xdapat makan macarons, ataupun xdapat makan kfc.. nie sume sebab barang yang paling aku sayang akhirnya telah pergi meninggalkan aku.. dye bukan saja meninggalkan aku tapi telah membawa hati aku skali pergi bersamanya.. hukhuk..

korang jangan pikir laen sebab aku kata barang.. ye barang aku barang yang paling aku sayang iaitu aku punya phone Sony Ericson W810i yang paling aku sayang.. dengan hp tu la aku banyak menyimpan segala gambar kenangan sepanjang aku menggunakan hp tu.. rasanya nak dekat 4 tahun aku pakai hp tu.. segalanya berlaku sekelip mata.. pagi tu aku sedar hp aku berkelip2 seakan kena virus.. bila aku pikir2 balik aku xpernah sesuka hati bluetooth dgn orang yang ade virus apatah lagi dowload lagu yang bukan2.. hukhuk.. 

kesedihan yang xdapat dibendung seakan2 hilang lolipop masa kecik2 plak sedihnya.. hukhuk.. xpela mungkin jodoh aku dengan hp kesayangan tu hanya sampai disini sahaja.. selama 3 minggu aku hidup tanpa guna hp kesayangn dan skarang aku hanya guna hp mr ehem2 yang dye bg pinjam.. nak beli hp baru xmampu sbb aku nk hp yang btol2 elok bukannya hp yang pakai sekejap terus rosak.. 

kalo korang nk taw aku pernah cerita pasal hp aku dulu.. korang klik SINI kalo nk taw lebih lanjut.. kadang2 kita mesti akan seday kalo barang yang kita sayang rosak kan.. aku bukan xnk repair hp tu tp hp tu memang dah usang sangat dengan cover bateri blakang dah hilang dengan kesan2 jatuh kat tepi2 hp tu lagi.. cukupla selama 4 tahun aku dengan hp aku tu bersama.. skang aku nk simpan dye sebagai kenangan aku yang terindah.. 

*poyo jia padahal hp jia rosak.. heheh.. sila lempang saya kuat2.. :p


10 lovers:

Nur Farah Hani said...

huwaaaaaaaaaa terasa diri dipermain2kan oleh entry ini.. wahahhaa..

Mya said...

ciannya. mg sedih bila brg kesygn xde -_-

normala_ali said...

@Nur Farah Hani
heheheh dipermainkan.. hehehe.. jgn la ckp camtu dear.. :p

Cik Purple Pinkypuff said...

baca entri sambil layan lagu kat blog nih.. nak menitis airmata walaupun sekadar hp.. T_T cp sgt paham bila kta trpksa melepaskan benda yg kita syg..:(

normala_ali said...

@Cik Purple Pinkypuff taw xpe even hp tp siyus seday sebab dah lama bersama ngn hp tu.. (T_T)

normala_ali said...

@Mya
setiap orang akan terasa barang yg kita sayang tiba2 xde.. heheh tp xpe kena kuatkan smgt.. :)

amirah said...

cehh mala ni.. gua igtkan ape bende laaaaa.. haishh =,=

amirah said...

wey wey mala.. beli bb laa.. ^_^

normala_ali said...

@amirahbeli bb??? tgh mengumpul la nie.. tp xnk la bb.. heheheh

Munna said...

ingat hape la td...heee....insyaAllah dpt le hp bru nnti =)