Saturday, July 9, 2011

Day 11 - gadjet yang anda ada

Assalamualaikum....


Rasanya dah brape hari aku skip benda nie kan.. heheh. sory la bz join contest.. huhuhuhu.. korang nk taw ke ape yg gadjet aku ade??? aku nie xla kaue mane nk ade benda yg mahal2 nie.. xmampu kowt.. hehehe... tp benda yang first aku beli sendiri adalah laptop aku.. 2 pon pinjm duet mak aku dulu then dapat PTpu baru byar kt mak.. heheh. kiranya aku beli sendiri la kan.. hah jom tgk mcm mane rupa laptop kesayangn aku nie..
"
"
"
"
"
1st


tu dye laptop aku 2 yg warna oren.. comel x??? aku suka giler sticker 2 sbb 2 aku beli gak.. lappy aku nie aku dah pakai masuk 4 tahun dah.. memang sayang giler la kt lappy aku nie.. cume skang macam dh lame menggabaikan lappy aku sbb aku kn keje so xde masa nk online kt umah.. so lappy aku nie aku bg la akak n abg aku guna utk on9 kt umah.. sorry ye lappy aku syg ko.. (^_^)

2nd

yg nie plak handphone buruk aku yg aku pakai dari thon 2007 lagi. time aku beli phone nie time puasa.. banyak giler kenangn aku ngn handphone nie.. korang tgk la 2 habes dh tertanggal no dye sume.. hehehhe. 2 maknanya memang kerap mesj la 2.. huhuhu.. satu lagi gadjet yg aku syg, tu cincin yg aku gantung skali kt tepon aku 2.. 2 cincin arwah nenek aku kowt.. siyus dh lama benda 2 melekat kt tepon aku.. penah gak member aku tnye xhilang ke letak cincin 2 kt situ.. siyus start aku letak cincin 2 kt hp aku sampai skang xpenah hilang taw.. hehehe.. dan satu lagi aku xkn jual cincin 2 sbb cincin peninggalan 2.. cincin emas wooo.. hahahah.. poyo jia...

3rd
*gmbr nie aku guna yg entry aku masa dulu2.. xde pic kete aku yg skang malas nk amek.. :p

gadjet yg seterusnya adalah kancilna aku... heheheh.. korang nk taw sbb ape aku panggil kancilna?? meh tgk SINI.. kete nie memang banyak berjasa kt aku pada aku start keje, blaja and sampai skang masih bersama aku.. setia gitu taw.. heheh.. cuma skang nie dye macam dah xberapa sihat la asyik sakit jia. hari tu kaberator dye rosak, pastu padel clash terputus.. adoi macam2 la sakit dye.. skang nie aku tgh menyimpan duet nk bg enjin baru kt kancilna aku nie.. mintak2 sempat la bg jantung baru kt kete aku nie sebelom dye rosak lagi teruk.. hehehe..

ade lagi ke gadjet aku yg laen??? rasanya 2 jiala kot.. kang aku citer sume gadjet2 yang aku dalam bilik aku x lalu lak korang nk bace.. hehehe.. pape pon sayang korang sume sbb sudi baca blog aku nie.. thanks a lot readers.. (^_^)


2 lovers:

CikHaniBhulat said...

lama gile mpakai hp tu..dah dekat 4 tahun dah kan...naseb baek hp xde problem kan..

hyemynameisrasyid said...

pergh.,sony walkman w810 kan.,sgt rare.,than oo hp tu.,^^

nice blog anyway^^

salam perkenalan dari Alahai~ jemput la ye^^