Saturday, July 2, 2011

day 8 - pergaduhan paling terok yang pernah anda alami

Assalamualaikum...

sumber: pakcik google

pergaduhan aku yg paling teruk??? ade ke rasanya xde setakat sepak2 ade la.. hahaha.. xla aku rasa pergaduhan paling teruk time aku form 4 rasanya time 2 gaduh mulut la pasal warna aku gaduh.. macam nie kawan aku Si A nie suka laga2kan aku dengn member aku pas2 dye cakap la yg aku xsuka warna pink sbb pink macam B*bi kt kawan aku Si B.. pas2 Si B ape lagi serang la aku sbb warna pink memang warna favrot si B.. aku yg xtaw pape nie terus kena marah bertubi2 ngn kawn aku.. aku nie jenis yg xley orang marah2 mesti emo xtentu pasal.. hehehe.. masa kawan aku tgh marah aku, aku diam jia sbb xnk panas kn api yang sedang membara kan.. heheheh.. 

ala biasala budak2 time skola suka gaduh mulut jia..biasala zaman remaja kan xsah kalo xgaduh2 nie.. heheh.. korang nak taw aku gaduh ngn member aku nie dekat setahun gak la.. pas2 baru ok sbb kitorang dpt taw si A nie saje jia wat cam2 kn.. last2 si B 2 skang dh jadi bestfriend aku taw.. ahhaha.. btol la kata orang kadang2 gaduh2 dapat eratkan hubungan lagi.. ehehehe.. sape nk gaduh ngn aku sila angkat kaki.. (^_^)\/


3 lovers:

izfanora said...

bergaduh itu normal.. baru boleh tau perangai orang.. :)

plg teruk gaduh rasanya dulu masa form5. aku tampar ketua pengawas. hahaha..

Golden Rose said...

penah gak alami tapi tak nak kenang

siti kektus said...

Masa skolah rendah, pernah gduh baling2 kerusi, haha

poyo je bld d kenang, hehe