Thursday, July 14, 2011

Day 14 - perkara menarik yang anda lakukan hari ini


Assalamualaikum..

Bubble Saga

hah tengok 2 benda menarik yg aku buat harinie.. aku xde keje.. bosan.. jadi kalo bosan aku men game.. hahahah... kalo korang nak maen same meh klik sini.. bubble saga
hahahah.. jom2 maen benggang giler maen benda alah nie.. asyik mati jia sampai habes nyawa aku.. aku lagi satu stage nk sampai yg last skali. hehe. xsabar nk menang.. hahahah

ade lagi satu game yg aku maen dari zaman dulu2. dah berkurun rasanya game 2 kt dalam fb.. nak taw game ape meh tgk nie..
"
"
"
Cafe World

aku rasa ramai yang maen game nie kan.. cafe world nie memang kegemaran ramai taw... aku men start aku blaja kiranya awal tahun 2008 gitu la... hahahha.. 

"cabaran 30 hari"

4 lovers:

haslinda said...

haha... ni mesti sampai da tahap bosan sgt sampai main game... :)

Mya said...

tiba2 tingat game city ville dkt fb. da lama xjenguk da pupus agaknya city saya tu sobsobbb

Cik Ezy said...

mmg menarek la maen game..
kehkehkeh

DoodleLicious said...

hehe..kalo skali terjebak ngan game ni, habis lah...

"salam perkenalan"