Monday, July 11, 2011

Sis NurulBadiah Lai singgah kt shoutbox...??? (^_^)

Assalamualaikum...

bukan ape tp terharu biler sis nurul datang kt shoutbox.. wah suka giler. padahal dulu sis nurul ade jia komen kt entry tp masa dye baru2 buat blog la.. sis thanks terjah blog saya.. terharu.. (^_^)
kalo korang xkenal dye meh klik banner kt bawah tp aku taw ramai yg kenal sis nurul nie.. sbb dye nie amek law so cara percakapan dye sume memang guna fakta taw.. ayat dye bagi pon sumenya berguna.. biasala kalo blaja law mesti akan menegakkan kebenaran, cara percakapan pon kene proper taw.. ehehhe
pape pon memang aku suka giler kat sis nurul nie sbb dye comel sangat.. 


meh tgk bukti sis nurul terjah blog aku.. (^_^)

"
"
"


bile tgk sis nurul ade masa terjah blog laen mesti rasa terharu sbb sis kan slalu buzy tp sempat gak terjah blog peminat2.. wah dh rasa mcm sis artis plak. ehehehhehe.. eh nie bukan entry bodek ke ape tp cume perhargaan yang xterhingga kt sis nurul nie sbb jengah blog aku. hukhuk.. mintak2 lepas nie dapat jumpa sis nurul depan2.. kalo jumpa mesti aku speechless giler.. papepon aku sentiasa doakan yang terbaik utk sis... amin...

p/s : terharu sesangat... mekasih sis nurul.. (^_^)

7 lovers:

Nurulbadiah Lai said...

IS SYG..Entry bagai..
terharu sgt2
tacing sgt2..
thanks syg..
kak nurul syg awk sgt2

take care sgt2..
:)

Dea said...

wah..suke la tuh.. hehe

mizzkechique said...

hr tu shoutbox MK disinggahi oleh Fatin Liyana, berkobar2 dh ni..rupenya bukan.. dhla guna nama blogger femes.. grrr

haslinda said...

wah. mesti berbunga je ati kan??? hehe...

suke gak jln2 blog dia, baca entry sambil tgk photo2 yg dia upload. sume cantik2... :)

normala_ali said...

@Nurulbadiah Lai
sis saya memang minat kak nurul dari mula2 sis buat blog.. naseb kawn kak nurul paksa kak nurul buat blog.. eheheh.. syg sis jugak.. wink wink (^_^)

Hans said...

wahhhhh
memang best kalau blogger kita minat datang singgah blog kita
:-)

Apabila Aku Meminati Drama Dan Filem Dari Korea Dan Jepun

Qaseh dalia adelia said...

hihi sis nurul mmg low profile