Monday, July 11, 2011

day 12 - apa yang ada dalam beg mekap anda

Assalamualaikum..

agak2 ape yg ade dalam beg mekap aku erk??? eh aku mekap ke??? hehehe meh nk bgtaw korang sikit.. aku nie jenis yg xsuka mekap sbb xsuka la.. nk pakai eye shadow la, blusher la, maskara la.. pape la yg perempuan suka pakai time mekap.. tp aku nie laen sikit sb pada aku mekap xpenting pon.. sbb aku suka natural beauty.. biar orang tgk muka aku yg penuh ngn kawah.. hahahah..

peduli ape orang nk ckp aku nie xjaga muka ke apa.. yg penting aku xsuka mekap.. tp bukan utk selama2nya aku xsuka mekap.. maybe nanty dh tua ckit aku baru nk mekap ke.. mane la taw  kan.. cuma skang nie aku rasa benda 2 xpenting pon.. cukupla kalo kuar g mane2 aku pakai 'Compact powder' dengan eyeliner.. aku nie hantu eyeliner. kalo kuar mesti WAJIB pakai eyeliner taw.. kalo xpakai rasa cam ade benda kurang jia.. hehehe... meh tgk brg 'mekap' yg aku ada... huhuhuhu
"
"
"
"
"

nie eyeliner yg biasa ngn liquid eyeliner serta compact powder ksygn aku. memang xsah kalo xbawak dorang kalau keluar.. satu lagi aku nie suka simple jia time kuar xyah nak serabut kepala nk mekap macm lady gaga ke, nak pakai eye shadow warna pelangi ke.. hah pakai eyeliner ngn compact sudah.. kan senang.. mr.ehem2 pon suka aku simple2 tp jgn la simple sangat nnty nampak sangat pemalasnya.. hahaha.. pape pon ikut individu masing2 la kalo nk bermekap macam mane kn.. (^_^)\/




3 lovers:

Mya said...

oke gak tu. simple is better kan ;)

Niena Pengembara Ilahi said...

klo sy celak mst ada :D

HonEyBuNNy said...

ila pun suka pakai bedak pixy tu kalau g kelas...;_0