Tuesday, July 12, 2011

Day 13 - apa yang ada dalam beg duit anda

Assalamualaikum..

rasanya beg duet aku sama mcm beg duet orang laen kowt... tp aku xmasukkan pic beg dompet aku sbb beg dompet 2 dh buruk sesangat.. hahah.. xdela sbb xde camera nak amek pic beg dompet aku 2... huhuu.. sory ye.. ape yg harus ade dalam dompet aku adalah

1- Ic
2- Lesen memandu
3 - Kad petronas 2.. ape ntah name dye.. *buat2 lupa jp heheh
4 - Duet la ape lagi.. 2 wajib ade taw.. ehhehe

hah yg penting beg dompet aku suci xde gambar bofriend ke girlfriend ke or wat so ever la.. heheh.. sbb aku xsuka letak gambar dalam dompet nie.. mcm ngada2.. tp dulu masa muda2 adala kan selit2 gambar pakwe la. hehehe.. biasala time 2 budak2... laalalalalala....




1 lovers:

Mya said...

ala patut letak je gamba purse nk gak tgk hehe =p