Friday, July 15, 2011

Day 15 - kalau dapat RM1juta, apa yang anda buat dengan duit itu?

Assalmualaikum...


sumber pakcik google


Kalau la aku dapat 1 juta mesti aku dah giler sebab ada duet banyak.. hehehe.. xla xkn la nak giler plak.. sayang duet 2 nanty xde orang guna.. hahahha.. meh tengok list2 ape yg aku nak buat kalo aku ada 1 juta.. wah makcik kayo.. hureey... heheheh.. (^_^)

1- 1st skali mestila aku simpan duet 2 dalam bank utk buat pelaburan kan.. yela biar duet 2 membiak lagi banyak.. wah tamaknya.. hehe. bukan ape cume tkot terlalu boros biler ade duet banyak kan..

2- mesti aku akan hantar mak and ayah aku pergi mengerjakan HAJI.. xpon satu family aku bawak g menunaikan HAJI.. (^_^)

3- aku akan beli rumah Banglo yg besar utk dudok satu Family sebab aku suka suasana yg ramai orang.. sebab skang nie jarang berkumpul satu family la.. hehehe

4 - aku akan beli kereta favrot idaman jantung aku.. heheh.. ce teka ce teka.. hehehe
"
"
"
"
sumber pakcik google..

5 - duet yg lebih 2 nak SHOPPING.. hahahah.. giler la aku nk beli sume benda yg aku suka.. eh mcm nie dikira tamak ke????hehhe

p/s : abesla duet 1 Juta 2 kalo bg kat aku. hehehe...



3 lovers:

CikHaniBhulat said...

kan best kalo dapat 1 juta..kalo hani dapat..hani nak simpan, pastu kasi parent then beli umah n kereta..pastu nak wat wedding atas kapal...tapi itu angan2 semata2 sebab xde duit sejuta

Che Sayzzuwan said...

Hai u jom join my contest..=)
http://duniadalamjaket.blogspot.com/2011/07/limited-edition-10-contest-senyuman.html

AMMAR YASIR said...

Kalau dapat 1 juta nak beli kereta satu, hantar mak ayah pg haji, kahwin..hehehehe