Monday, July 18, 2011

Kurang AJar punya ORANG!!!!

Assalamualaikum...

Mulakan dengan Bismillah.. bukan entry marah ke ape tp cume benggang jia.. korang jangan pikir laen plak.. Sebenarnya camni, pagi tadi lpas subuh akak aku nak pegi keje pastu tetiba dye terkejut tengok kete bapak aku and abg aku tayar dye pancit giler.. ape lagi huru hara la rumah kan sebab dua2 kete tayar pancit.. kete bapak aku tayar blakang blah kanan pancit pastu kete abg aku tarar blah kiri depan pancit.. bukan pancit banyak tp aku rasa macam dh pecah tayar 2..

abg aku yg baru start keje 1st day riney memang angin la kan sbb kete dye baru tukar tayar baru sama cam bapak aku.. aku plak kesian kat bapak aku sebab ritu kete dye rosak sampai kena tukar enjin. pastu tayar bapak aku pon baru jia tukar baru kan.. dan2 kena plak camnie. aku xsure la kalo ade orang saje wat cam2 kt kete abg and abg aku cam2.. tp yg peliknya kete kakak aku xde plak kena kan.. nasebla kete aku, aku tinggalkan kt umah mr.ehem2 kalo xmesti kete aku dorang pancitkan..

korang rasa kalo aku blas dendam g pancitkan kete sume orang kt taman aku bley ke??? hehehe.. nape la dorang nie kurang hajar sangat.. tapi kalo pancit takpe la jangan pecah plak.. kalo pecah memang masak la nak cari duet nk beli tayar baru.. dahla tayar bapak aku nya kete mahal giler.. kalo beli sebijik tayar kete bapak aku, seumpama dapat tukar empat2 tyar baru kete aku taw.. hah korang bayangkanla.. hehehe..
jap2 korang caye x nie kete family aku kena pancit. hah xcaye tgk pic kt bawah nie..



kalo aku taw sape yg buat nie aku pancitkan kepala dorang,.. hah amcam garang x?? heheh.. bukan ape tapi ape MOTIF dorang pancitkan kete family aku??? kalo ade pape yang xpuas hati ke xpuas makan ke meh habaq kt mak bapak  aku.. ishk benda ley settel ar.. btol x..?? bincang la kalo ade pape yg xsuke ke ape ke.. niela manusia ade jia xpuas aty kt orang laen.. kesian bapak aku taw xpasal2 kete dye tayar pancit.. mesti korang akan kata tayar jia pancit benda kecik jia kan.. tp x bg aku sbb sesuka hati jia nk pancitkan tayar kete orang.. tapi aku pelik gak macam mane dorang pancitkan tayar kete bapak aku.. sebab tayar kete bapak aku kan besar mesti penat dorang nak kuarkan angin tayar 2 kan.. ishk musykil la aku.. sape la punya angkara nie kan. ishk,.. ishk... ishk...

korang rasa ape patot aku buat???