Thursday, July 21, 2011

Si kecik yg suka bergambar... (^_^)

Assalamualaikum..

rasanya cam lama xupdate entry pasal kehidupan aku kan.. bukan ape tp dua hari lepas aku salah beli tiket orang dh la dye beli 3 ribu lebih.. memang takot giler sampai hampir2 mental gak la sebab takot kena byar balik 3 ribu 2 kan. last2 orang 2 kata xpe dorang akan naek flight 2 pas2 turun naek teksi dari situ. so aku kena bayar tambang teksi dye jia la.. naseb kna byar 500 jia. kalo x abesla aku kan... alhamdulillah setel gak sume 2..xpe aku akan blajar dari kesilpan mintk2 hal camnie xkan berulang lagi.. padan muka aku sampai 500 terbang melayang cam2 jia.. xpasal2 xdpt shopping raya. huwah seday.. ok2 dh jom berbalik kepada entry asal... hehehe

korang mesti perasan kan entry aku seblom nie ade pic budak kecik lelaki 2 kan ala yg aku transformkan dye jadi perempuan 2.. nk tgk klik SINI... aku nie memang suka kenakan ank buah aku yg sorang 2.. dh la hensem comel geram jia tgk dye.. meh tgk aku ade ajar dye bile nk bergambar mesti senyum.. heheh lawak taw pic dye.. jom terjah k..
"
"
"
"
"
'Aqil say cheese....' heheheh









* masa nie aqil tengah demam campak.. tgk 2 masih senyum time amek gambar. heheheh...





thanks for reading.... (^_^)\/

2 lovers:

CikHaniBhulat said...

comeinya..gigi pon xde lagi..tp bergmbr cm org tua dah..suka btul pd kamera je syg =) meh cini kakak kiss sikit..muaxxx

Mya said...

ya Allah comeinyaaa ^-^