Thursday, May 19, 2011

ANDAI KEKASIHKU DIKEBAS ORANG ! BEN ASHAARI KATA LA ..

Assalamualaikum...


korang tgk entry aku pelik x?? hahaha.. abg ben nie kan  idea dye xpernah putus taw ade jia cara nk mngeratkan lagi blogger sesama blogger.. hehehhe.. kali nie tgk la dye buat "Segmen : Lelaki vs Perempuan.. Andaila kan... ishk2 abg ben2.. nk pinjm otak bley x??? hehehehhe... makin lama aku follow abg ben nie makin seronok lak bace blog dye.. eh nie bukan bodek taw ini kenyataan.... :)

korang taw ape soalan utk segmen 2??? meh usha bawah..
"
"
"
"
"
SOALAN segmen kali ini ialah : " ANDAI KEKASIH KU DIKEBAS ORANG .. APA YANG AKAN AKU BUAT PADA MASA ITU JUGA ? "


aku rasa kalo korang mesti korang tumbuk orang yg rampas kekasih korang kan mcm pic kt atas 2???       ishk kalo time 2 kekasihku kena kebas memang aku marahla.. sesuka jia nk kebas bf orang kan. nak cari la sendiri.. hahahha.. ok xla bg pendapat aku yg betul2 kan if kekasih aku kena kebas orang la.. apa yg aku buat   time 2, ialah wat cam biasa jia if marah pon xde guna sbb bf dh kena kebas.. xguna gak kalo korang g belasah awek 2 ke marah dye ke wat habes air liur jia tp bodoh la ckp kan kalo pompuan ade yg camnie suka nk amek bf orang...

 if ade jodoh  korang jangan risau kalo memang dh jodoh korang ngn si dia maka adela kalo x xtakn kita nk melawan takdir kan.. and pada orang yg kebas kekasih aku tu pulak jangan lah nak happy sgt sbb dapat kebas bf orang pkr balik if benda yang sama jadi kt korang mesti korang menangis xberlagu kn.. heheh.. so wat u give u get back.. macam orang slalu ckp la... rasanya 2 jia la aku punya pendapat tp sbnrnya banyak lagi cuma abg ben bg limit patah perkataan. so xmo merapu panjang2.. :)


thanks for reading....

7 lovers:

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

betul tu..if dah jodoh tak kemana la... org kata, sorang pi..10 mari. heeee

normala_ali said...

hehehe.. btol 2.. :)

Cik Kamoo said...

dah takda jodoh...kena redha w/pun pahit. mungkin yang datang kemudian lebih baik ...

mas saari said...

datang baca pendapat awak...
kalau jodoh tak ke mana kan?
ikut blog kamu jugak..

Lulu caldina said...

Owh...betapa teringinnya nak join segmen ni... tapi line tenet seharian lemau..huhu

normala_ali said...

cik kamoo: slalunya Allah temukan kita ngn orang yg salah dulu sbb pada kemudian baru DIA jumpakan kita orang yg baek pada masa akan dtg.. :)

mas saari: btol2 kalo jodoh xkemana.. :)

lulu caldina: xpe len kali joinla segmen nie k..

NiSha said...

tul tol.. bodoh jer ambik BF org.. hahahaha.. esok suami dia lak kene ambik.. hahahaha