Friday, May 20, 2011

Lelaki pon suka bergossip???... OMG..!!!

Assalamualaikum...


lelaki suka bergossip?? korang rasa yeke??? mungkin ye or mungkin tak.. sbb setahu aku lelaki nie gossip time bile perlu and sbb benda2 tertentu jia bukan macam perempuan setiap masa gossip.. heheh.. sory la kepada sesapa yg terasa k.. tp memang lumrah kn perempuan cm2.. heheh. ok berbalik kepada entry diatas ye.. ok bg aku lelaki nie xsuka bergossip mungkin ade yg suka bergossip tp xbanyak la kan golongan lelaki yang suka bergosip nie..

korang rasa ape topic yg selalunya lelaki nie bincangkan ketika bergossip.. wah bincangkan... hahaha ayat xbley bla kan.. meh aku bg beberapa example sbb aku slalu lepak ngn lelaki and of course la Mr.ehem2 aku ade gak kan mane bley dye xde.. hehehehe.. time aku lepak ngn dowang aku terdengar la dowang gossip eh bukan terdengar aku curi2 dengar,, ahahhah ngek la aku nie.. korang taw ape dorang ckp??? dorang kata kan pasal
"
"
"
"
nape perempuan yg cantek mesti dapat lelaki Out??? hahahha ngek la dorang nie ade plak pertikaikan mcam benda macam 2.. kan tu sume jodoh rite? so kalo dowang ditakdirkan dapat lelaki cam2 camne kan.. hahaha.. aku yg curi2 dengar nie boley plak tergelak besar dengar kan. ahahahha.. sabar jela. aku ingt dorang gossip pasal kete ke baru la stylo ckit kan.. nie x sbok hal umah tgga orang.. heheh.. bg aku dorang bukan nk masuk campur umah tgga orang tp mcm pelikla kan nape perempuan cantek dpt lelaki kurang ensem??? hehehehe.. yeke?? 2 ikut individu punya pendapat la ye.. lawak gak kan dgr kalo lelaki bergossip pasal nie..hehehe..ok 2 jia nk ckp daa..

thanks for reading....

2 lovers:

daddyzkool said...

tiada penafian diatas tulisan diatas...hehe

normala_ali said...

heheeheheh.. nie cume bg sya jia.. :)
btw thanks reading..