Friday, May 27, 2011

i am confused... !!!!

     Assalamualaikum..

hye sume.. td kan sblom masuk keje aku ngn Mr.ehem2 pegi guardian cari pencuci muka si Mr ehem2 nie.. pas2 aku usha la lip ice sbb lip ice aku dh abes... actually masa nk bli 2 aku confius sesangat sebb lip ice ade bnyak jenis. aku plak time 2 nk cepat sbb nk masuk keje kn pas2 dh xtaw nk pilih yg mane aku amek la satu lip ice nie.. tp yg xbest nye bile aku sampai tmpt keje aku aku try la lip ice baru 2.. korang taw lip ice ape aku beli??? lip ice nie.. meh tgk kt bawah...
"
"
"
"
   hah nie lip ice yg aku bli 2... wah menyesal giler beli yg nie sbb lip ice dye ade benda kilat2.. abes bibir aku kilat2... huwah xcantek xsuka.. baru aku pasan aku beli  LipIce Sheer Color Shimmer Lip Moisturizer . adoi rupanya tersalah amek 2la xcheck btol2.. rugi jia la... hukhukhuk.. aku sbenarnya nk beli lip ice nie.. meh tgk bwh
"
"
"
"
"
"



LipIce Sheer Color Shimmer Lip Moisturizer

hurm xpela dh beli nk xnk kena guna gak kang membazir plak kan... cume kena ingt kalo nk bli somthing 2 kena check btol2.. kalo salah beli memang xdpt buat ape la kn... :(


thanks for reading...


10 lovers:

Yumie Afikah said...

haha :)) tak apa lah.. pakai je

normala_ali said...

yumie : 2la men amek jia.. xpilih btol2.. heheheh.. nk xnk kena pakai.. :)

GadisARMY said...

kite pown pnh jd cmni. hehe. excited sgt mse nk bli. pompuan2..

normala_ali said...

hehehe.. taw xpe.. :)

Heidi Shafiq said...

bg aku je la.. :)

normala_ali said...

heide shafiq : nak ke??? xboley.. heheheh... :P

harrazdani said...

pakai jer dulu...atau bagi je hadiah kat kengkawan..;-)

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum.. Nadh konpius jugak ni. adakah kamu Normala_ali yang sama follow Nadh num 700 tu, sebab bila Nadh tgk nama kamu yang tu buka link takde plak nama blog. mencari2 dia ni.. please jawap. maceh n maaf menyemak dalam ni. :(

anismelon said...

pakai jele..na wat cene en..heee..lip lap dr jauh da nampk..hehe

normala_ali said...

nadh btol la saya normala_ali 2.. :)