Tuesday, June 14, 2011

BEN ASHAARI : 5 BLOG PILIHAN HATI

Assalamualaikum..


segmen lagi.. heheh.. best plak join segmen nie kan.. kali nie abg ben kita minta senaraikan 5 blog pilihan hati..
wah pilihan hati aku mestila mr ehem2.. hahahah confirm lari tajuk nie.. heheh.. ok 5 blog ok.. blog kegemaran la kononnya.. bagi aku sume blog aku suka baca kalo bley nk senaraikan sume2 skali tp xbley plak sbb limit 5 blog jia.. hehehe.. ok 5 blog pilihan hati aku ialah
"
"
"
"
"
1st

blog FL nie.. sbb dia la punca inspirasi nk buat blog.. hehehe.. sbb dye nie cakp sesuka hati dye jia.. pas2 dh la comel.. siyu best dye nie taw.. tp sejak akhir2 nie dye jarang update blog sb dye stdy kt hukm.. pape pon aku still support dye.. go.. go..FL.. (^_^)\/
"
"
"
"
"
"
2nd
sis nurul badiah nie..siyus dari 1st2 dye buat blog aku dh admire kt dye.. even ade mmbr dye kutuk2 dye ckp dye macam2 tp sis nie still sabar.. sbb mulut orang memang xley nk tutup kan laenla mulut tempayan.. setiap ape yg dye update kt blog dye mesti aku suka sbb sis nie kn lawyer so ape yg dye ckp mesti ade fakta.. and benda yg dye cakap  2 memang btol.. hehehe... sayang sis lebih la.. :)
"
"
"
"
"
"
3rd
hah yg nie sape xkenal xtaw la kn.. heheh.. aku kalo nk kuar g mane2 mesti usha tutorial dye dulu.. heheh.. memang aku akan usha jia page dye nie taw. siyus admire kt dye.. suka style n fesyen dye.. hehehe
"
"
"
"
"
"
"
4th
blog nie pon aku suka.. heheh.. Nisa Kay.. wah mcm name owang putih kn.. dye nie memang sweet sangat.. geram la tgk dye.. hehehe comey sangat.. si nisa nie memang suka update mcm2 kt blog dye n yg paling aku suka baca yg "aku,dia&dsclr" suka sangat.. eh bukan baca tp tgk gambar.. ehhehe
"
"
"
"
"
"
"
"
"
last skali blog pilihan aku adalah... 
ceteka ceteka... hehehhe
"
"
"
"
"
"
"

hah nie blog pilihan hati aku yg kelima.. abg ben.. nie bukan nk bodek ke ape taw.. tp siyus setiap kali aku bukak internet aku mesti tgk ape la segmen yg bakal abg ben buat taw.. sbb xsabar2 nk join.. hehehe.. kalo perasan aku memang slalu join segmen abg ben nie.. dh kemaruk segmen dh aku nie.. tgk segmen yg nie pon aku join.. hahaha.. sabar jela ngn perangai aku nie... abg ben cepat wat segmen baru.. ehheheh..

hah ini 5 blog pilihan hati aku... korang plak sape..???sape???sape???.. (^_^)\/


2 lovers:

Tea said...

best!!


jom singgah dan bace:
tukar ke domain sendiri

jom like page ni:
Secret Propaganda

Golden Rose said...

singgah nak usha blog pilihan hati anda...

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/