Wednesday, June 8, 2011

BEN ASHAARI AJAK KRITIK BLOG AKU

Assalamualaikum...


segmen abg ben kali nie memang mencabar la aku rasa. sbb sape yg sanggup kena kritik kan.. tp xpe aku rela sbb aku nk perbaiki blog aku nie supaya jd lagi bagus.. hehehehe... mari2 join.. kalo nk join klik banner atas nie.. :)

19 lovers:

NURUL AINI NORAZMAN said...

satu je buang lagu kat blog,.he3 peace yaw!!

NURUL AINI NORAZMAN said...

eh lupa nak letak no. aini no 106

sweet_sour said...

blog sempoi..tak loading..tapi..ada lagu..alaa..cuba buang lagu tu..mesti lagi best tau..btw,sweet la header tu..heee :)

sweet_sour said...

ehh..lupe plak..heee no 27.. :D

snOw sakura said...

nice blog.. tp blh try tukar lagu tu dgn mp3 player yg blh pause/stop.. sbb x semua org ska bca posts smbil dgr lagu.. n utk ruangan komen ni, blh buang kot words verification tuh sbb agak menyulitkn org utk komen.. overall, nice blog.. no harm ya.. :)

shah said...

header beso bf dari owner blog...
sayang betol aekk...haha..
no-4

Cik Ezy said...

widget domo 2 xpyh kot..
=)

no92

yaya mongeks said...

hai... yaya in here.. huhuhu.. nice blogg..!!!!hhuhu..comel3.. cm tuannyer.. huhu..

no.9
yayabelogg.blogspot.com

Bro ahmad said...

salam
semua ok dah menarik tapi kenapa ruangan entry gelap? kalau cerah mungkin lebih menonjol

kritik kita balik ya

bartHeafy said...

cantik, menarik...

dari no.16

Shehan Ismail said...

hi..tq komen blog mommy. xde pe nk komen blog nih. sbb nice. improve more yer..

Miss Ran said...

erm kelip2 kat cursor tak pyh pun takpe..domo ni pun cm ganggu..tu je


Missran dari no 15 datang mengkritik

Terima kasih kritik…akan sy upgrade mne kurg

Alya Esprézzo said...

cakk cakk ! alya dtg nieeeeee..hehe blog simple but nice, senang loading tp ape kate kalo bloglist tu buat scrolldown pny, tadela berjela smpai kebwh..hehe btw happy blogging ! :)

jom kritik blog alya , No.133 :)

http://www.alyaesprezzo.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html

munirah said...

nice.. tapi blog ni cam lbt sikit nak loading..

happy blogging ya :)

Nurulhuda said...

Hi , Happy to drop by 142 :)
Blog ni kemas sangat!
Keep it up :D

solomolo said...

loading > laju
susun atur > menarik
font > ok
warna > sedap mata memandang

172...

nurul atiqah said...

singgah sini selepas dicomment.
nom 2. background lambat loading. blog archieve kalau boleh buat drop down menu supaya tak berjela2.

Zue Zoey said...

holaaa~ dari blog 37 dtg melawat! :)
header mcm tak menonjolkan empunya blog. yg lain semua oke! keep it up bebeh ;)

cik Ida said...

simple but nice.. like it!

isteri kena romantik