Thursday, June 23, 2011

"SEGMEN SIMPLE : MY WISH ...".

Assalamualaikum..


Segmen : My Wish

Ceritanya bermula, korang sedang berjalan-jalan pulang ke rumah. Korang berjalan melalui sebatang jalan yang sunyi. Korang pun jalanlah dengan penuh keberanian yang membara. Tiba-tiba sebuah teko lama jatuh di depan korang. Korang pun terkejut. Korang tengok tengok tu. Dalam takut-takut tu, korang pun pegang teko lama tu. Korang pun terfikir, "teko apa ni? Berhabuk la".  Korang pun lap teko lama tu dan tiba-tiba asap putih pun keluar dari teko tu. Korang terduduk sambil tengok asap putih tu membentuk seorang lelaki yang tampan. "Assalamualaikum, saya adalah Jin Teko. Oleh kerana, awak telah membuang habuk pada teko saya, saya akan tunaikan satu WISH".

So, apa WISH korang?

WISH aku??? hehehheheh... wahai Jin Teko yang tampan saya ingin meminta awk memberi saya 

-Toyota Caldina sebijik, 
- Rumah bango siap dengan Kolam renang
- orang gaji yang comel2 supaya masa dorang kemas rumah baru rasa macm dekat syurga,.. hehee
- suami yg kacak dan tampan macam Jin Teko.
- Kawan2 yang saling memahami 
dan sume kegembiraan serta kekayaan.. hahahaha... 

*amacam WISH aku merepek x?? ahahhaa.. jangn marah hah.. (^_^)


10 lovers:

missunguviolet said...

hahaha ! sama la kite , mintak wish merepek2 . huhu

jom baca ungu punya pulak
http://unguvioletlovelifestory.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-my-wish.html

s u a r a h e a R t y said...

sgah dr segmen Jin Teko :)

EiZaRaZiErYa said...

ahahhahah...banyak nye~ jin baek hati` mesty tunaikan~ hehe.. meh usha wish zie~
http://teamoer.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-my-wish.html
wink3 >_<

NasZ said...

lebih dari satu tu...kena buat screen test dulu..huhu..

jom terjah dan komen entry geng2 yang join segmen ni gak..huhu..

LIST SEGMEN SIMPLE : MY WISH ...

Zul Fattah said...

bapak.. banyak wish.. bankrup jin..

Ayied Zudin Hashim said...

satu wish je kan? demand nmpk..haha..juz joke..nyway bgus gak kalu dpt semua tu kan ? :)

sue perbs.. said...

huisyh... tk leh lbih.. satu je.. hehe

PeRmAtA bIrU said...

hahhahah...sabar je la jin... nice!!

alif ismail said...

salam...

amboi...banyaknye wish sis nih...

kalo sy jadi jin teko tu mesti bengkrup...heheheh...!!

ade masa tgk wish alif:

http://bloggeralif.blogspot.com/2011/06/segmen-simplemy-wish.html

lisa said...

gud luck ye..:)