Friday, June 3, 2011

BLOGGER HIJAU , MAI SINGGAH SAT NOO

Assalamualaikum..


baek btol la abg ben kita nie.. yela slalu wat segmen utk blogger2.. heheh.. kali nie dye wat segmen utk had umor plak kiranya dari umor 18 - 25 jia yg bley join.. hehehe.. aku umor aku brape erk?? heheheh.. ok aku ley join.. tp syarat2 dye kena lengkapkan ayat.. nk tgk ayat ape meh tgk ayat ape kt bwh nie..
"
"
"
"
SAYA SUKA BLOG........

kerana dekat blog bley memperluaskan lagi pemikiran kita. yela sbb bila baca blogger2 lain dapat la tambah ilmu yang kadang2 kita pon xtaw kan.. kiranya ade imput la.. ala kalo nk nyatakan banyak sbb kenapa aku suka blog.. heheh.. yg paling aku suka adalah Join Contest.. ahahhaahhaha.. :)


18 lovers:

cik ungu said...

cik ungu singgah sini sambil bawak bunga banyak2(macam bunga yg seth beli)..hehe..


http://sitishafur.blogspot.com/2011/06/blogger-hijau-mai-singgah-sat-noo.html

dwaty said...

jalan2 kat sini dari belog abg ben..

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

,salam perkenalan.. singgah sini terjah blog kategori kanak2 ribena bak kata abg Ben... hehe ~ (^^,)

aida4eva said...

same lah kita kanak2 ribena..sep sikit! hihi

http://aida4eva.blogspot.com

Nenek Fasola said...

singgah dr blog abg ben ;)

jemput singgah blog nenek http://penglipurlarafasola.blogspot.com kalau nk follow pun buleh! hehe ;D

shopping2u said...

hi kanak kanak ribena =D

http://www.my-shopping2u.com/2011/06/disebalik-telapak-tangan-subhanallah.html

kalau rasa cute meh la sini lak..

adrian aizat said...

dari blog ben ashaari,
saya singgah dan terjah...hahhaha

saya telah follow kamu,
follow me back :0

http://adrianaizat.blogspot.com

Nur Syahida said...

mlwt knk2 ribena abg ben

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum..
aipp.. aippp..
Nadh wat lawatan kat geng blogger ijau ni. :)

Salam ziarah, salam lawat dari Nadh. :)

Jemput la baca 100 Letters of LOVE
. and Pemes Versi Nadh
rajin kalau komen ya. Nadh baru belajar buat cerita ni.. :) Mungkin dengan teguran sahabat semua dapat improve skill menulis Nadh. Maceh ya. :)

syarifahsidrus said...

singgah sini nak lepak dari segmen BA juga :) follow blog ni, jemput singgah my blog juga ye :

http://winkletwin.blogspot.com

Lulu caldina said...

Hijau bukan sebarang hijau..ngee...

lulu datang up trafik...
weewuuu............

pha is said...

salam bloger hijau. datang terjah dari blog BA. jom la singgah :

pemain game angry bird dan nak masuk guinness world record?

sebab dan akibat pembuangan bayi

Wahida said...

Datang melawat ke sini. Saya pun blogger hijau juga! :D

GreeN AppLE said...

dtg terjah cniee dri blog abg ben kite...hehe

fllow blog comel ande..huhu

sy blogger hijau gak..

jemput le yer wt cm umah sndiri..hehe
http://hijau-daunan.blogspot.com/

Ini Kisah Tia said...

nak cat hijau sikit sini ;)
kalau tak hijau cepat datang blog Tia ..
kita kasi hijau sama2 . ngee ~

Bila Ku Temu Bahagia

iekasub said...

hye! :D

*si blogger hijau

LUNA LANUN said...

jalan2 jenguk adik2 hijau... hijau?! hulk kah?! hik3!

Entri terbaru:

1. Bangga Hilang Dara - Cerita Adinda Evans Masuk Harian Metro
2. Kamu Rasa Kamu Layak Ke Dikategorikan Sebagai 'Cute'?!
3. Ziona Chana - Lelaki Dengan 39 Isteri, 94 Anak dan 33 Cucu

syieda said...

hye2 blogger hijau..come and visit u ^_^

please visit mine
http://shuhaida313.blogspot.com/2011/06/blogger-hijau-mai-singgah-sat-noo.html