Saturday, June 4, 2011

terima kasih Mr.ehem2.. :)

Assalamualaikum,..



bile tengah bosan xde keje nak buat tetiba ade orang hantar kek and makanan untuk kita mesti terharu giler kan.. pastu sanggup datang tempat keje semata-mata nak bagi makanan.. hehehe.. bukan ape tp aku terharu sbb mr.ehem2 saya baek sangat bawak makanan utk saya.. pas2 yang xtahan siap beli kek plak 2.,... kek biasa jia tp sedap gak la kan sebb kek 2 kek cheese yang favrot aku 2.. 

mekasih la mr.ehem2.. i really appreciate ape yang kamu bagi.. heheh... nek tengok x kek ape dye bagi??? mengada2 jia nak tunjuk kan tp peduli ape aku blog aku suka aku la,.. heheheh..
jom tengok...
"
"
"
"
"




yang kiri skali 2 kek cheese sedap giler kowt.. yang tengah 2 xbrape sedap la kek blueberry, rasa blueberry dye kurang ckit.. yang hujung blah kanan plak kek coklat.. sedap.. sedap.. heheheh... mr.ehem2 aku beli kt abg yang jual kek kiranya dye jual satu kotak ade 3 kek dye kira 5 ringgit.. dowang nie macam usahawan kecil-kecilan sbb banyak gak jenis2 kek lain yang dorang buat.. tp yang dpt menambat hati aku kek Cheese.. sedap taw.. hehehhe...nak rasa datang warta kt bangi.. dorang jual btol2 kt pintu masuk warta bangi 2.. :)

thanks for reading...

4 lovers:

tia @ Ini Kisah Tia said...

eee nampak nyummy ! mesti sedap kan . nakkkk ;)

Segmen Tia : jana Pendapatan Dari Blog

AMMAR YASIR said...

sedapnya kek tu

anismelon said...

best nye mr ehem ehem yg bwk kn..so sweet..heee..:)

maizatul suraya said...

kat metro point cm siot je harga. 2 for rm5. wuu~