Thursday, June 2, 2011

Chop N Steak @kg baru...

Assalamualaikum...

photo by en.google

Chop n Steak nie terletak kt kampung baru and kedai nie memang popular ngan macam2 makan western.. sedap giler kowt.. heheheh... tetiba ade satu hari nie abg n kakak aku xplan pon nk g makan kt sini, dorang just call kata siap jp g nk g makan. ape lagi parents aku sume cepat2la siap sebab ade orang nk blanje makan kan.. ehhehe. skali pg chop n steak.. 

aku pon macam teruja la kan sbb bukan senang nk makan kat sini sbb slalunya full jia.. masa kitowang datang 2 pon ramai giler orang kan.. naseb la ade meja kosong so muatla utk kami sume..tp sayang giler sbb camera kakak aku rosak pas2 phone plak pic xbrape nk cantek.. kalo xmemang asyik bergambar jialakan.. meh aku tnjuk antara pic yg aku amek tp xbanyak pon.. ;)

  
photo by en.google




photo by ME.. hehehehe

sorry la kualiti gambar xbrape baek pas2 sikit sgt... hukhuk.. pasnie aku makesure bwk camera yg baek punya.. hahahaaha.... tp memang sedap giler mknan kt sini.. aku makan Mix Lamb Chop.. 2 favrot aku 2.. hehehe.. pasti serbu kedai nie lagi... :)


4 lovers:

Elih Japahar said...

Mix Lamb Chop?..wahhh kalo orang blanja lg best makan ni haha..follow awk yer :)

normala_ali said...

heheh.. taw xpe kalo orang blanje mesti best.. ehhehe.. follow awk gak..

iMBobo said...

wow! harga ok tak sini?rasenye mcm pernah masuk tv kedai ni.. :)

normala_ali said...

@iMBobo

harga ok jia kedai nie..
harga standart jia cam tempat laen xsilap... :)