Wednesday, June 22, 2011

Senarai "Aku Promosi Kau Promosi Aku"

   Assalamualaikum...

selepas segemn APKPA habes meh kita terjah satu2 blog yg telah komen kt page aku.. ehhehe.. ni antara senarai yg baek aty komen kt blog aku.. 

"Selamat Mempromosikan Diri"

UPDATE (^_^)


walaupon dorang nie lambat tp still melawat kt blog aku.. bagus2 semangat mcm nie la kita nk.. nnty aku terjah blog korang gak k.. sayang korang.. (^^,)




korang meh tgk sini taw ade orang promote blog aku.. terharu giler la.. jom terjah2 sini

(^_^)

9 lovers:

diana said...

bw kat sini je la..
hheheh

faisal apardi said...

thank dtg jenguk..so sy follow dan letak link dlm blog sy nnti leh dtg sini lagi...thank 4 ur support

Hans said...

wah banyaknya blog

syud@_ramli said...

hehehe.. terjah belog kamoo ini.. lalala~

NasZ said...

uish..ramainya..

jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com

A'an said...

33!

salam kenal2..
hee. :)
nway, awak num 7 kat blog saye tau..
kthanxbai.

Hamba Ilahi said...

banyaknya yang terjah..

btw terima kasih terjah blog saya tadi, http://naimulfirdaus.blogspot.com/2011/06/saya-promosi-kamu-promosi-saya.html

saya baru follow kamu, harap follow semula.. klik sini, 15 tips blogging terbaik untuk dimanfaatkan

GaRy™ said...

peserta segmen gary kan?.. tengok sini... penting!! klik kalau x nampak yer~

http://i1196.photobucket.com/albums/aa419/bleeddrummerz/CU1.png

misscha said...

salam singgah,

misscha follow blog u...jom singgah blog misscha....

http://misscha-cecite.blogspot.com/