Saturday, August 13, 2011

1st Doodle - wanita

Assalamualaikum...

Doodle, macam yg korang tau skang nie doodle dh ramai sangat dh yang buat kan.. aku pon tak terkecuali nak buat doodle nie.. nie 1st time aku buat doodle taw.. nie pon sebab aku suka tengok doodle ISTANA CINTA yang cute sesangat tu.. pastu dye ade la buat tutor pasal doodle kat SINI untuk blogger yang nak blajar buat doodle macam aku nie.. hikhik. lagipon dye ade bg example utk mata doodle.. so bg aku step yang dye ajar memang senang nak paham. kalo korang bukak blog dye korang klik kat Pendidikan Seni. nanti macam- macam yang dye tunjuk kat situ.. korang nak tgk x hasil doodle aku nie.. heheh segan la plak.. nak tgk ke??? ok jom tgk kat bawah..
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
hah nie la hasilnya doodle yg aku buat guna PhotoScape.. heheheheh... sume nie aku ikut tutor Istana CInta.. lawak kan.. pastu nampak lukisan aku tu ade yg terputus2 kan.. tu sume sebab tngan xbendung taw.. btw aku nie xla sekreatif mane nk lukis2 niee..hikhik.. pastu aku saja la warna kan doodle aku nie.. nak tgk.. jom..

"
"
"
"
"
"
"
"
amacam comel x?? aku warna doodle aku kt paint taw.. hikhik.. biasala 1st time lukis doodle tu yg agak buruk tu.. yela slalu lukis kat kertas bukan kat komputer.. hukhuk.. rasa cam budak darjah satu yg baru belajar nak lukis plak.. adoi.. hikhik.. so pape pon thanks kepada ISTANA CINTA sebab buat tutor untuk doodle nie.. hikhik.. 


5 lovers:

Tengku Puteri said...

comel dah tuh dear! lepas nih boleh buat baju corak2 lak.. nanti sy masukkan dalam entry saya ye...hee

normala_ali said...

@Tengku Puteri

hehehe thanks Tengku Puteri.. ok2 nnty saya nk blajar lukis lagi.. hikhik

sheiladzmi said...

Tapi kenape muka doodle tu mcm sedey je? Penat puasa eh? hehe:)

syarifahsidrus said...

rajinnya....

Mya said...

first time pun nampak mcm ada bakat ni =)