Saturday, August 6, 2011

Day 24 - tempat yang paling anda gemari untuk makan

Assalamualaikum...

tempat yg paling mala selalu pergi utk makan nie banyak sebenarnya. heheh... jom tengok antara tempat2 kegemaran mala makan..

CHOP n STEAK


macam entry aku yg sebelom nie aku dh ade bgtaw kt mane kedai chop n steak nie terletak kan.. korang bley tengok entyr tu kt SINI. sebenarnya dah banyak kali aku pegi kedai nie.. memang aku xnafikan ramai yg dtg even parking susah tp tempat nie sntiasa penuh taw.. xcaye korang pegi la k.. btw ade satu lagi yg aku suka sangat kat tempat nie sebab ade orang nyanyi life kt tgh2 tempat 2.. ala orang panggil ape erk 2.. lupa la.. hehehe...


aku suka makan kt MCD.. heheh. ala mesti ramai yg suka makan kt mcd kan.. sbb dye fast food so memang cepat dan sedap.. tp satu jia xok... bnyk kolestrol.. hehehe.. yeke?? xtaw la.. tp orang kata xelok makan mknan fast food nie.. tp aku makan gak.. hehe..

aku suka makan kt kedai2 makan biasa jia.. ctoh macam CHAIYOK dekat sg.merab kalo sape yg dok bangi maybe taw la tempat 2.. dye dekat dekan Maktab Perguruan Islam.. aku suka pg sane sbb aku nie giler tomyam.. heheh.. pastu aku suka makan sotong goreng tepung.. nyum2 sedapnya.. tetiba lapar plak.. hehehhehe... 

hah lagi satu aku suka breakfast kat semenyih.. kedai makan 2 dekat ngn pasar pagi kt semenyih.. betol2 kt pekan smenyih.. dekat dengan econsave semenyih tu.. nasi lemak dye memang sedap taw lagi2 makan ngn telur burung puyuh.. heheh.. rasanya 2 jia la kowt tempat yg aku gemar utk makan..

nie tempat yg aku slalu pegi.. korang plak suka pg mane.. jom kita share2 k.. (^_^)



2 lovers:

iMBobo said...

teringin lamb chop plak hehe

Mya said...

saya pun suka mcd =)