Monday, August 15, 2011

Doodle - cubaan kali kedua...

Assalamualaikum...

wah semakin seronok masuk kelas pendidikan seni ISTANA CINTA.. hikhik.. kalo nie aku nk buat doodle yg free hair.. hehheeh.. agak2 korang doodle yg aku lukis kali nie ade macam singa x..??? hahaha.. kalo korang nk belajar lukis doodle bley tengok dekat kelas pendidikan seni oleh tengku puteri kat SINI ye..
jom tgk hasil lukisan doodle aku yg kedua.. 
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"

hikhik.. sila gelak kuat2 sampai pecah urat kentut k.. heheh .. ce tengok ape huduh la rambut doodle aku nie.. lawak kan.. nie baru kali kedua buat doodle.. pastu aku try godek2 photoscape tu terjumpa plak picture yg ade dalam tu.. aku ingt gambar yg comel2 tu lukis sendiri rupanya memang ade dalam  photoscape.. hikhik.. 2la kalo aku xgodek2 xtaw plak ade icon yang comel2 yg aku bleh guna.. pape pon thanks bebanyak dekat ISTANA CINTA sebab sejak aku tgk kelas pendidikan seni dye la doodle aku semakin berupa orang.. hahahaha... 


11 lovers:

~syue syada~ said...

comelnye~~~ :)

mary ann ;) said...

alololo....comel nye dodol dia..haha ;)

normala_ali said...

hikhik.. biasa jia.. nie pon menggigil2 nk buat taw.. :)

Tengku Puteri said...

syabas! dh ada mata sendiri...siap ada hairband...heee...nanti sy masukkan doodle awk dalam kelas akan dtg ye..hee

Aida Azryn said...

comey.. hehe..

aida xreti langsung lukis doodle. T.T

normala_ali said...

@Tengku Puteri heheh thanks.. nie suma jasa baek awak buat pendidikan seni.. hikhik.. :)

normala_ali said...

@Aida Azrynaida, mala pon blaja sendiri pastu tgk blog istana cinta ade buat kelas doodle so blajar dari sana la.. jom la blajar sama.. (^_^)

cik aisha said...

oke la tu...teruskan usaha...hehee..saya lg xreti nak buat camne n xpnh try pun...hihi

SANDRA AZWAN said...

simple and cute! lOve it..;-)

Mya said...

comelnya! ada bakat ni =)

iMBobo said...

ni mcm jepun dr korea je hehehe