Monday, August 1, 2011

Senarai nama & HADIAH GIVEAWAY

Assalamualaikum...

Thanks kepada sume yg join GA mala yg xseberapa nie.. alhamdulillah ramai jugak yg join.. even baru 1st time buat kan.. hehehe..  mesti ramai yg tertanye2 ape hadiah yg korang bakal dapatkan.. hadiah biasa jia.. sbb mala xtaw nk beli ape.. sumenya cantek kt sane.. nk beli bunga mcam merepek la plak kan nk pos jia dh mati bunga 2.. heheeh.. nk beli teh macam xsesuai plak bg sebagai hadiah kan sbb xley simpan wat kenangan.. nk taw x ape hadiahnya??? hah jom terjah.. 
"
"
"
"

hadiah nie utk peserta yg bertuah yang akan mala pilih mengikut random.org. mala dh sediakan 10 hadiah utk GA nie... korang akan dapat kechain strawberi satu and tempat lekat2 kt peti ais 2 satu.. hehehe...
"
"
hah hadiah yg nie plak utk pengalaman yg paling best yang dorang tulis sepanjang dorang kat Cameron Highland... pada sape yg xpergi lagi kt Cameron xpe mane taw menang ke..hehehe.. (^_^) good luck sume.. 

senarai nama yg join GA....


*control 'F' utk cari url korang.. (^_^)

kalo nk join klik SINI...

tarikh tutup 4 August...

10 lovers:

Cik Purple Pinkypuff said...

harap2 ader rezeki la..:D Amin.. cp tak penah lg menang klu guna random.org nih..:D

kaseh suchi said...

ala...nak kena edit post la...tulis yang best2 nak2 bear2 comel tu ;p

~sHaR!Na~ said...

bestnya..sha mo keychain strawberry ^^

iMBobo said...

klau dapat keychain strawberry tu nk gigit hehhehe

N A T A S Y A ツ said...

mintak mintak la Tasya nie bertuah tuk menang :D

Joel Leslie said...

nak dpt FM strawberry tu :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD bestnyerrr

✿ Syunathegadis ✿ said...

wahhh !! they are all cute :))

tiefazatie said...

tq dear...hee...=)
xtau la ble nk g nie..haha

ash-tsukidate[dot]blogspot.com said...

salam kak , adik dah replay kat coment tuw ^__^

adik nombor 44 , moga-moga adik bertuah di sini :)

good luck kpd semua peserta ^^

vanillagirls said...

da ade link :)

tenkiu ^^