Thursday, August 4, 2011

Day 23 - dream wedding

Assalamualaikum..

sumber pakcik google

Dream Wedding tu sume orang pon ade dream wedding kan.. tapi aku pon xkurangnya jugak ade dream wedding.. heheh.. lumrah kowt wanita memang suka dream wedding.. tapi cume caranya mungkin berlainan. ade yg nak kawen ala2 fairy tale la, ala2 garden la, macam2 la kalo nk ckp sume memang xmampu nk tulis sumenya dh. heheh..nak taw dream wedding aku ape? hah jom teruskan membaca.. *poyo plak kan..

orang kata kawen nie skali seumur hidup kan so mestila nk yg Grand2 biar sampai berhabis duet janji wedding terbaek kan.. tp aku laen plak, aku jenis yg xsuka majlis persandingan nie.. bukan ape tp rasa malu la nk pakai baju cantek2 depan orang ramai.. heheh bukan ape aku takot ramai yg pandang aku nanty xpasal2 ade yg mengumpat la kata tu kata nie.. jangan ckp orang aku pon kadang pegi kenduri kawen orang mesti sikit sebanyak kita akan berkata tentang mekap dye xcantek la, baju xsesuai la.. ala biasala mulut orang kan..

if aku kawen maybe aku nk yg simple sebab dalam islam xdigalakkan bersanding tp kalo diantara family xpela kan.. sebb kita wajib buat Walimaturus saje.. 2 ape yg aku ingt la sbb ustaz aku masa kt poli ade ckp pasl kawen2 nie. tapi bile pkir balik sekali seumur hidup dapat mekap laen daripada yg laen. pastu muka mesti berseri kan.. adoi aku dh confius dh nie nak buat majlis persandingan ke x.. heheh.. xpe2 blom masanya lagi.. Insyallah aku akan buat mane yg terbaek... hehe (^_^)

TAPI.... kalo dream wedding aku la masa kecik2 dulu sampai skang, aku suka style wedding ala2 Garden gitu.. alahai mesti romantik pastu penuh dengan bunga ros putih.. heheh,.. nk tgk camne.. jom tgk gmbar kt bwh.. heheheh

sumber pakcik google

sumber pakcik google

hah tengok 2 sweet gitu kan.. 
kalo akad nikah plak aku nk baju nikah yg warna putih pastu bunga dye atau corak2 kat baju 2 warna purple... heheh... baju nikah 2 mesti aku akan simpan wat kenangan.. yela bukan slalu nk akad nikah.. hahaha.. nk tgk camne jom tgk kt bawah..


sumber pakcik google

hah mcm nie baju akad nikah aku tp versi muslimah.. hehehhe...lagi ape erk aku nak masa aku kawen.. hehe. rasanya 2 jia kowt.. tp yg PENTING aku akan wat video masa aku akad nikah sbb benda 2 penting bagi aku.. yela nk tgk gelagat bakal suami akad nikah mesti muka cuak sampai xde darah mengalir kt muka.. heheh.. mesti semua tu akan jadi kenangan yang paling indah kan... lagi2 kalo tunjuk kat depan anak2.. heheh.. adoi dh jauh sngt merapu aku nie.. ok la 2 jia aku punya dream wedding.. sebenarnya banyak lagi tp kang termuntah plak korang bace.. hehehe..

*nie dream wedding aku.. korang plak camne?? kongsi la ngn aku k.. nak taw jugak camne... (^_^)




3 lovers:

CikMiMiey said...

fulamakkk , CM xdek calom agi , hihi soooo , xmau berangan tinggi2 dulu takowt2 pelamin anganu kuh musnah ! haha ~ okeh agak merapu di situ , btw selamat berpuasa !

BeloG MTT said...

Sama la kita impikan wedding theme ala ala garden wedding gitu ! :)

normala_ali said...

@BeloG MTT
heheh sama la plak ngn MTT.. heheheh.. nnty MTT kawen buat camnie taw.. hehehhehe