Monday, August 8, 2011

Day 25 - makna disebalik link blog anda

Assalamualaikum..

pic by pakcik google

ala segan la nk cerita pasal link blog aku yg kelakar 2. hehe.. korang taw x link blog aku ape? mesti taw kan.. meh aku tunjuk nape aku pilih link blog nie.. aku sebenarnya buat blog nie time aku stdy kat poli. time 2 gatal2 nak buat blog padahal xaktif mane pon.. huhuhu..mula2 aku pikir ape  motif aku buat blog nie, aku buat blog nie sbb aku nk cerita pasal life aku, kawan2 aku, and orang yang aku sayang, serta macam2 la. so aku decide nak letak kisahkauaku.. pas2 aku blur giler time 2 xtaw nak letak nama ape untuk blog aku sebab rasa cam klakar plak letak kisahkauaku.. last2 aku terpikir kereta kesayangan aku yg aku guna hari2 utk g class 2.. so aku pon amek la nama link aku yg ade kancil. so jadila...
"
"
kisahkauakudankancil

hah kan lengkap sume nya ade. kiranya kisah sape2 pon aku boleh tulis kat blog.. bila dh lama berblog nie hampir setahun gak la aku berblog aku rasa nama 2 cam klakar tp xpe aku suka nama 2. biar la ape orang nak kata janji aku berpendirian tetap. hehe..wah poyo giler ayat kan. hehehe.. mr.ehem2 slalu kata nape letak nama panjang sgt utk blog tu. pastu aku kata la sebab aku suka.. hehehe..

hah nie kisah makna disebalik nama link blog aku.. korang plak camne.. ce cite ce cite.. hehheh..


3 lovers:

cik aisha said...

panjang kisahnya..insyaallah nanti akan dientrykan kisah nama link blog...hehee
xpe unik link blog ni kisahkauakudankancil..:)

alif haris said...

datag dari blog syarifah idrus ..
jiran baru kamu tu :)

syarifahsidrus said...

panjangnya nama..hehhe