Wednesday, August 17, 2011

Akhirnya SELAMAT sampai Hadiah GA... (^_^)

Assalamualaikum...


Tengok hadiah GA dah sampai kat blogger pon aku xupdate.. nie sume sebb malas nk update. hikhik.. korang ingt x GA yang aku buat dulu.. kalo xingat klik SINI.. kat atas tu bukti aku dah post.. hikhik.. tp masa aku post aku xtaw plak yg Pos Ekspres nie xley antar barang sbb kakak yg kat kaunter post tu ckp dye utk dokumen. so aku macam habesla barang tu kena return balik kat aku kan.. skali aku dpt email dari pemenang GA aku kata barang dh sampai... aku bersyukur sangat.. sbb aku xreti sngt nk post2 barang nie.. naseb la barang tu sampai kat pemenang GA aku.. Alhamdulillah sangat..

so tahnia aku ucapkan kepada blogger yg menag GA aku ritu k.. kepada adek NATASYA teruja ye menang.. insyallah aku buat GA join lagi k dear.. 

Tahniah sume.. (^_^)

*sory lambat post barang kat pemenang sume.. 

13 lovers:

shahida said...

ya..sudah selamat sampai..huhu..sgt comel

rara pinkmafia said...

beshnya sape yg dpt tu.

The Giveawaystuff said...

akk dah terima smalam..tq yer

Mya said...

wah wahhhh tahniah to the winners =)

syarifahsidrus said...

err,,untuk jiran?hihih

aLeesYa's Mummy said...

saya punya hadiah pon dh sampai..comel sgt tq..tq

✿ Syunathegadis ✿ said...

sis hadiah saya x sampai2 :(
huhu..sedih :(
kenapa ek.. huhu :(

jeeha said...

nape kite punyer xsmpai agi...:'(

normala_ali said...

@✿ Syunathegadis ✿ kamu punya dengan jeeha tercicir la saya rasa. sebab baru perasan barang tu dye return balik kat rumah saya.. adoi saya bley xperasan plak.. sory ye.. nanty saya pos balik taw.. and ade extra hadiah taw.. hikhi..
sory sangat..

✿ Syunathegadis ✿ said...

ok ok..
x apa dear :)
wow extra hadiah ?
i love you more lah hehe :)
tqvm yaa :)

jeeha said...

wow..adiah xtra...
neyh wat rase xsabar nk tggu abg posmen dtg umah..hehe

✿ Syunathegadis ✿ said...

hi dear :)
i had received the prize today :)
wahhhh really love them all !
tqvm yaa :)

this is for you my dear :)

http://syunathegadis.blogspot.com/2011/08/alhamdulillah-all-prizes-from-mvogue.html

✿ Syunathegadis ✿ said...

hi dear :)
i had received the prize today :)
wahhhh really love them all !
tqvm yaa :)

this is for you my dear :)

http://syunathegadis.blogspot.com/2011/08/alhamdulillah-all-prizes-from-mvogue.html