Monday, August 15, 2011

[Contest] Anda Bagi Gambar, Price Bagi RM 50 !!!!

Assalamualaikum


sape nak join contest nie meh klik header kat atas laju2 k.. heheh

Kategori : Gambar ketika Melancong

tiga hari sebelum kita menyambut ramadhan mala and family pg bercuti dekat Camero Highlands.. best memang best.. tapi plan bercuti nie agak xdirancang kalo x abg2 mala mesti join.. yg nie pon xramai sangat yg pg.. pape pon jom layan pic kat bawah k.. 
"
"
"

time nie kami sume melawat ladang strawberi. kat sini bley petik buah strawberi yang fresh2 taw tapi time nie seday gak la sebab dorang xbukak lagi tempat utk pick your own strawberi.. hukhuk.. 



pic nie sebab frust xde dpt petik strawberi tp dapat makan strawberi bersalut coklat pon dh buat aku happy.. hikhik.. janji ade coklat sume aku bedal.. huuhhuhuh... tengok tu dalam frust2 pon bley bertukar jadi suka sebab ade strawberi coklat.. hehheeh

tengok tu mala semangat giler membeli cactus... mala xreti sangat jaga cactus nie.. kalo jaga mesti mati.. yg nie mala beli utk adek mr.ehem2.. biar adek dye jaga.. sebab adek dye suka cactus..

nie pic yg kami amek time kat Taman Agro.. tp yg peliknya nak masuk taman nie kene 3 ringgit sorang taw. macam pelik plak kena bayar sbb selalunya tempat macam nie xpayah bayar.. xtaw la mala.. tp yg bestnya boleh beli pokok kat sini.. harga pon murah la..

dah penat jalan kami singgah kat 'Bharat Plantation' minum teh.. sedap kowt pastu view dye memang best sebab minum dekat tempat yg menghadap ladang teh.. rasa nyaman jia hirup udara kat sini taw.
pic yg nie kenangn time melancong kat cameron.. seronok taw pegi.. lagi2 pergi ngn orang tersayang. hikhik.. (^_^)

2 lovers:

azam said...

cameron best...setahun paling kurang 4 kali g sana

Mya said...

baru je pegi sana weeeee =)