Monday, August 1, 2011

Alhamdulillah dh Setahun berblog... (^_^)

Assalamualaikum...

Alhamdillah akhirnya dah setahun aku berblog nie..baru perasan td aku dh hampir setahun 2 hari berblog.. kiranyagenap sethun hari sabtu hari tu la kan.. owh lupa hari sabtu aku dh seronok berjalan kt cameron memang xde masa la nk on9 kan.. hehehe..

pape pon thank to all bloggers sbb support aku dari aku mula2 berblog.. even aku baru aktif berblog tahun nie tp korang still support blogger2 baru kan.. terharu sesangat nie.. nak tgk bukti x aku dh sethun berblog.. meh tgk k...



 hah tgk btol2 k.. heheh.. alhamdulillah bersyukur sangat.. dan GA yg aku buat pon mendapat sambutan.. alhamdulillah.. (^_^)

nk join GA klik SINI

1 lovers:

AISHA INANI said...

good luck yerr!!

blogging best tapi kena ikhlas... hee~