Monday, August 15, 2011

Terharu bila ade orang buatkan doodle.. (^_^)

Assalamualaikum..

Korang ingat tak mala pernah join segmen wanie : Doodle Raya Free.. ala xingt ke.. nak tengok segmen yang mane meh tengok SINI.. Alhamdulilah, akhirnya dapat jugak mala doodle free.. hikhik.. yela nak buat sendiri xreti kang xpasal2 jadi buruk macam doodle 1st yang mala buat dulu.. kat entry NIE.. heheh.. lawak kan doodle yg mala buat... tapi xpe sume tu boleh belajar..

korang nak tengok doodle yg wanie buatkan untuk mala x? jom tgk bawah...
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"

hah tengok sweet kan.. alololo comelnya doodle yg wanie buat utk mala.. siap ade ketupat lagi tu.. hukhuk... paling mala suka part mata.. eyeliner tu wajib ade taw.. hikhik.. thanks wanie.. (^_^)

6 lovers:

Mr.Baiz said...

korang ni buat doodle gune ape ek?cantik nye

normala_ali said...

@Mr.Baizsetahu mala buat doodle bley guna photoshop ngn photoScape... mala pon xreti sangat buat nie baru nk belajar.. :)

Wanie Ghazali said...

pandainye buat..

syarifahsidrus said...

cantik..doodle raya ye..heee

Mya said...

comel! =)

Wanie said...

hehe..dah jadi trade mark lak letak eyeliner tu..hehe..

u r welcome mala :)